bewaar
Tonijnburrito met Italiaanse groenten
Tonijnburrito met Italiaanse groenten
bewaar

Tonijnburrito met Italiaanse groenten

20 min. bereiden
127waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

olijfolie

2

uien

1 pak

Italiaanse roerbakmix

2 blikjes

tonijn in olie

½ pot

zwarte olijven

1 pak

wraptortillas

1 zakje

krulsla melange

50 g

gemalen jonge Goudse kaas

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de bevroren roerbakmix toe en ontdooi de groenten in 4-5 min. op hoog vuur.

2

Voeg de tonijn en de olijven toe en schep voorzichtig om. Verwarm nog 2-3 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout. Verwarm de wrap tortillas volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Leg op elk bord een tortilla en verdeel de sla erover. Schep het groentemengsel erop en bestrooi met de kaas. Vouw één zijde over de vulling en rol de wraps op. Steek elke burrito vast met een cocktailprikker.

tip

algemeenLekker met knoflooksaus (fles 260 ml).