bewaar
Kriel-tonijnsalade
Kriel-tonijnsalade
bewaar

Kriel-tonijnsalade

20 min. bereiden
10 min. wachten
81waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zakje

aardappelen

3

eieren

1 el

zonnebloemolie

1 bakje

cherrytomaten

1 blik

artisjokharten

1 zakje

tonijn

1 zak

krulsla melange

1

Frans stokbrood

Aan de slag

1

Halveer de krieltjes en kook ze in 12 min. gaar. Giet af en laat 10 min. afkoelen. Doe ze in een ruime schaal.

2

Klop ondertussen de eieren met 1 el water los in een kom. Verhit de olie en bak in 3 min. een omelet. Keer na 2 min. Snijd de omelet in stukjes en doe in de schaal.

3

Halveer de tomaten en artisjokharten en doe in de schaal. Meng de tonijn & dressing erdoor en schep tot slot de sla door de salade. Serveer met het stokbrood.