bewaar
Aardappelsalade met tonijn
Aardappelsalade met tonijn
bewaar

Aardappelsalade met tonijn

20 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

700 g

krielaardappelen

4

maïsscharreleieren

600 g

sperziebonen

2 zakken

krulsla melange

1

ui

2 blikjes

tonijnmoot op olie

100 g

zwarte olijven

6 el

honing mosterd sladressing

Aan de slag

Kook de aardappelen in 10 min. gaar. Kook ondertussen de eieren in 7 min. hard, spoel ze onder koud stromend water af, pel ze en snijd ze in plakken. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook de bonen in 6 min. beetgaar. Verdeel de sla over 4 borden. Giet de sperziebonen en de aardappelen af en schep ze over de sla. Verdeel dan de uiringen, de tonijn, de olijven en de plakken ei over de sla en vervolgens de dressing. Lekker met warm stokbrood.