Mediterrane aardappelsalade

mediterraan
hoofdgerecht
4 personen
3
29
Advertentie
Ingrediënten
- 1 bakje cherrytomaten (250 g)
- 5 zongedroogde tomaten op olie
- 75 gr zwarte olijven zonder pit
- ½ chorizoworst (a 250 g)
- 1 bak aardappelsalade tomaat en basilicum (600 g)
- 1 bakje rucola slamelange (75 g)
- 1 ciabatta (brood)
- 1 cup kruidenboter (100 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Cherrytomaten wassen en halveren. Zongedroogde tomaten in stukjes snijden. Olijven in plakjes snijden. Worst in blokjes snijden. Halve tomaten, tomaatstukjes, olijven en worst door aardappelsalade scheppen. Sla over vier borden verdelen en salade erop scheppen. Salade met ciabatta en kruidenboter serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 760 kcal
- eiwit 15 g
- koolhydraten 56 g
- vet 52 g
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 30-31