bewaar
Avocado-yoghurtdip
Avocado-yoghurtdip
bewaar

Avocado-yoghurtdip

Romige dip van avocado en kruiden. Lekker bij de borrel!

10 min. bereiden
1 uur wachten
56waarderingen

Ingrediënten

1 portie

1

rijpe avocado

1½

limoensap

1 teen

knoflook

1½ tl

chilipoeder

125 ml

Griekse yoghurt

3 el

verse basilicum

Romige dip van avocado en kruiden. Lekker bij de borrel!

Aan de slag

Halveer de avocado, schep het vruchtvlees uit de schil in een kom, voeg het limoensap toe en prak het met een vork goed fijn. Klop met de vork de yoghurt, knoflook, basilicum en naar smaak chilipoeder en zout erdoor. Dek de dip goed af met vershoudfolie en laat de smaken in ca. 1 uur intrekken. Lekker met (tortilla)chips, rauwkost en als topping voor taco's, tortilla's en wraps.