Avocado-yoghurtdip

Romige dip van avocado en kruiden. Lekker bij de borrel!

535 kcal

10 min. bereiden, 1 uur wachten

3/5

(66)

Ingrediënten

Aantal porties

12 maanden Lekker Eten - 12 maanden Lekker Eten

Aan de slag

  1. Halveer de avocado, schep het vruchtvlees uit de schil in een kom, voeg het limoensap toe en prak het met een vork goed fijn. Klop met de vork de yoghurt, knoflook, basilicum en naar smaak chilipoeder en zout erdoor. Dek de dip goed af met vershoudfolie en laat de smaken in ca. 1 uur intrekken. Lekker met (tortilla)chips, rauwkost en als topping voor taco's, tortilla's en wraps.

Wat vond je van dit recept?

Avocado-yoghurtdip

Romige dip van avocado en kruiden. Lekker bij de borrel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig