bewaar
Turkse yoghurtdip
Turkse yoghurtdip
bewaar

Turkse yoghurtdip

10 min. bereiden
1 uur wachten
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

citroen

175 ml

Griekse yoghurt

2 teentjes

knoflook

2 eetlepels

verse munt

1 theelepel

suiker

Aan de slag

1

Schil van citroen raspen en vrucht uitpersen. In schaaltje yoghurt losroeren en citroenrasp, knoflook en munt erdoor roeren. Saus op smaak brengen met citroensap, suiker, zout en peper. Schaaltje afdekken en in koelkast smaken ca. 1 uur laten intrekken. Lekker bij o.a. lamskebabs, mosselspiesjes (recepten zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek) en gegrild pita- of naanbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Turkse yoghurtdip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig