Verdeel de frambozen over 4 coupes of ruime wijnglazen. Schenk in elk glas 1 el likeur. Stamp de frambozen met een cocktailstamper iets fijn. Schenk de mousserende wijn erop. Serveer direct.
- algemeenVoeg, als de frambozen niet zoet genoeg zijn, wat poedersuiker of basterdsuiker toe voordat de frambozen worden gestampt.
Gerelateerde recepten
Frambozen-champagnecocktail

4 porties
110 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de frambozen over 4 coupes of ruime wijnglazen. Schenk in elk glas 1 el likeur. Stamp de frambozen met een cocktailstamper iets fijn. Schenk de mousserende wijn erop. Serveer direct.
algemeen:Voeg, als de frambozen niet zoet genoeg zijn, wat poedersuiker of basterdsuiker toe voordat de frambozen worden gestampt.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 porties)
100 g frambozen
4 el frambozenlikeur
½ fles droge witte wijn