Geitenkaastaartjes met komijn

420 kcal

15 min. bereiden, 20 min. wachten

2.9/5

(75)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • muffinvorm met 6 holtes (5-6 cm), ingevet


12 maanden Lekker Eten - 12 maanden Lekker Eten

Aan de slag

  1. Bekleed elk holletje van de muffinvorm met een plakje hartige taartdeeg. Zet de muffinvorm tot gebruik in de koelkast.

  2. Verwarm de oven voor op 200 °C. Scheur de spinazie in kleinere stukjes. Verwarm een pan en laat de spinazie op een zacht vuur slinken. Schep de spinazie in een zeef en druk het overtollige vocht eruit.

  3. Klop in een kom de eieren met de room los, verkruimel de geitenkaas en schep de spinazie en het komijnzaad erdoor. Voeg naar smaak zout en peper toe. Verdeel dit mengsel over de taartjes.

  4. Zet de vorm op het rooster in het midden van de oven en bak de taartjes in ca. 20 min. gaar. Laat de taartjes even afkoelen, wip ze uit de vorm en serveer ze lauwwarm.

Wat vond je van dit recept?

Geitenkaastaartjes met komijn

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig