Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat

340 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 25 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een braad- of hapjespan. Snijd het vlees in stukken. Bestrooi het met zout en peper en bak de stukken in de olie op een middelhoog vuur lichtbruin.

  2. Pers de knoflook boven de pan uit en voeg de tijm en olijven toe. Schenk de wijn langs de rand langzaam in de pan. Breng de wijn aan de kook en stoof het vlees met de deksel op de pan ca. 15 minuten. Voeg de sperziebonen en romaatjes toe. Schep wat jus over de bonen, leg de deksel weer op de pan en stoof alles in ca. 10 min. zachtjes gaar.

  3. Verdeel het gerecht over 4 borden. Lekker met verse tagliatelle.

  • algemeenVarkenlapjes moeten wat langer stoven. Zo kunnen de zomerse smaakmakers helemaal in het vlees trekken.

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel