bewaar
Steak tartaar met bearnaisesaus
Steak tartaar met bearnaisesaus
bewaar

Steak tartaar met bearnaisesaus

20 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

aardappelkroketjes

600 g

winterpeen

1

ui

3 el

slasaus

2 tl

dragon

2 el

olijfolie

2 x 2

steaks tartaar

4 el

bearnaisesaus

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 225 °C. Bak de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in 15-18 min. goudbruin.

2

Schil ondertussen de wortel met een dunschiller en rasp fijn in een schaal. Voeg de ui toe. Meng de slasaus met de dragon, 1 el water en peper en zout naar smaak. Schep door de wortelsalade.

3

Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi de steak tartaar met peper en zout en bak in 8 min. rosé of in 12 min. doorbakken. Keer halverwege.

4

Verdeel het vlees over 4 borden en schep de bearnaisesaus erbij. Serveer met de aardappelkroketjes en wortelsalade.