bewaar
Steak tartaar met gemengde boontjes
Steak tartaar met gemengde boontjes
bewaar

Steak tartaar met gemengde boontjes

15 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

5 eetlepels

olijfolie extra vierge

2

steaks tartaar

1 zakje

boontjesmix

2 sneetjes

brood

1 kleine

rode ui

1 blikje

rode kidneybonen

1 eetlepel

citroensap

1 zakje

verse basilicum

Aan de slag

In pan 2 el olie verhitten en vlees op matig vuur gaarbakken. Boontjesmix in ca. 5 min. beetgaar koken. Brood roosteren en schuin doormidden snijden. Ui halveren en in ringen snijden. Kidneybonen afspoelen en laatste minuut met boontjes meekoken. Bonen afgieten en omscheppen met uiringen, citroensap en 3 el olie. Op smaak brengen met zout en peper. Basilicum boven bonenmengsel scheuren en geheel voorzichtig omscheppen. Boontjes met toast en tartaar serveren.