bewaar
Steak tartaar met gemengde boontjes
Steak tartaar met gemengde boontjes
bewaar

Steak tartaar met gemengde boontjes

15 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

2 personen

5 eetlepels

olijfolie extra vierge

2

steaks tartaar

1 zakje

boontjesmix

2 sneetjes

brood

1 kleine

rode ui

1 blikje

rode kidneybonen

1 eetlepel

citroensap

1 zakje

verse basilicum

Aan de slag

In pan 2 el olie verhitten en vlees op matig vuur gaarbakken. Boontjesmix in ca. 5 min. beetgaar koken. Brood roosteren en schuin doormidden snijden. Ui halveren en in ringen snijden. Kidneybonen afspoelen en laatste minuut met boontjes meekoken. Bonen afgieten en omscheppen met uiringen, citroensap en 3 el olie. Op smaak brengen met zout en peper. Basilicum boven bonenmengsel scheuren en geheel voorzichtig omscheppen. Boontjes met toast en tartaar serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Steak tartaar met gemengde boontjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig