bewaar
Bonenstoofpot à la dijonnaise
Bonenstoofpot à la dijonnaise
bewaar

Bonenstoofpot à la dijonnaise

20 min. bereiden
30 min. wachten
73waarderingen

Ingrediënten

3 el

olijfolie

2

uien

2 tenen

knoflook

1 zak

paprikamix

1

groentebouillontablet

150 ml

droge witte wijn

1 blikje

Spaanse reuzenbonen

1

Frans stokbrood

1 zakje

gemalen belegen kaas

1

rode ui

2 el

mosterd

1 bekertje

crème fraîche

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een diepe pan en fruit de uien 3 min. Voeg de knoflook toe en fruit nog 2 min. Voeg de paprika toe en bak 2 min. op middelhoog vuur.

2

Voeg 500 ml water, het bouillontablet, de witte wijn en de reuzenbonen toe en laat 30 min. zachtjes stoven.

3

Snijd ondertussen het stokbrood in de lengte doormidden. Verdeel eerst de kaas en dan de rode ui over de helften en bak 8 min. in de oven.

4

Haal de stoofpot van het vuur en roer de mosterd en de crème fraîche erdoor. Serveer met het kaas-uienbrood.

tip

algemeenU kunt dit gerecht grotendeels 's ochtends al bereiden. Volg voor serveren het recept vanaf stap 3.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.