bewaar
Zalm met spinaziepasta
Zalm met spinaziepasta
bewaar

Zalm met spinaziepasta

Vier ingrediënten en binnen een half uur op tafel. Ideaal dus, voor doordeweekse dagen.

25 min. bereiden
125waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

verse tagliatelle

450 g

diepvries bladspinazie

2 doosjes

diepvries wilde zalm

150 g

Magor kaas

Vier ingrediënten en binnen een half uur op tafel. Ideaal dus, voor doordeweekse dagen.

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking.

2

Ontdooi in een magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking de spinazie en schep in een pan. Schep de spinazie in een pan. Bereid de zalm volgens de gebruiksaanwijzing.

3

Meng de spinazie met magor en verwarm ca. 10 min. door tot de kaas gesmolten is en de spinazie warm. Breng op smaak met zout en peper.

4

Verdeel de pasta over de borden. Schep het spinaziemengsel erop en tot slot de zalmfilet.