Zalm met spinaziepasta
Vier ingrediënten en binnen een half uur op tafel. Ideaal dus, voor doordeweekse dagen.
650 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
250 g
450 g
2 doosjes
150 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 10-11 - 2001 week 10-11
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking.
Ontdooi in een magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking de spinazie en schep in een pan. Schep de spinazie in een pan. Bereid de zalm volgens de gebruiksaanwijzing.
Meng de spinazie met magor en verwarm ca. 10 min. door tot de kaas gesmolten is en de spinazie warm. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de pasta over de borden. Schep het spinaziemengsel erop en tot slot de zalmfilet.
Zalm met spinaziepasta
Vier ingrediënten en binnen een half uur op tafel. Ideaal dus, voor doordeweekse dagen.

hoofdgerecht
4 personen
650 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking.
Ontdooi in een magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking de spinazie en schep in een pan. Schep de spinazie in een pan. Bereid de zalm volgens de gebruiksaanwijzing.
Meng de spinazie met magor en verwarm ca. 10 min. door tot de kaas gesmolten is en de spinazie warm. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de pasta over de borden. Schep het spinaziemengsel erop en tot slot de zalmfilet.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g verse tagliatelle
450 g diepvries bladspinazie
2 doosjes diepvries wilde zalm
150 g Magor kaas




