Broc­co­li en bloem­kool met krui­den

Was alles maar zo simpel.

(24) waardeer
bijgerecht Was alles maar zo simpel. 4 personen
3 24

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de roosjes van de bloemkool en de broccoli. Kook de bloemkoolrotjes in 5 min. beetgaar. Voeg na 1 min. de broccoliroosjes toe. Giet af en schud om met olie en Italiaanse kruidenmix. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 110 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 10 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Broccoli en bloemkool met kruiden

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Broc­co­li en bloem­kool met krui­den

1
1
  • 300 g bloemkool
  • 300 g broccoli
  • 3 el olijfolie extra vierge
  • 2 el diepvries Italiaanse kruiden

Snijd de roosjes van de bloemkool en de broccoli. Kook de bloemkoolrotjes in 5 min. beetgaar. Voeg na 1 min. de broccoliroosjes toe. Giet af en schud om met olie en Italiaanse kruidenmix. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.