Kippenlevercurry

Advertentie
Ingrediënten
- 300 g basmatirijst
- 1 ui
- 1 gele paprika
- 1 schaaltje kippenlevertjes (ca. 400 g)
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 pot Tikka Masalasaus (400 ml)
- 1 pak doperwten zeer fijn (diepvries, 450 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Kippenlevertjes schoonmaken en halveren. In braadpan olie verhitten. Ui en paprika ca. 3 minuten bakken. Saus toevoegen en verwarmen. Als saus gaat koken kippenlevertjes toevoegen en geheel ca. 10 minuten zachtjes laten sudderen. Intussen doperwten bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rijst serveren met kippenleversaus en doperwten.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 665 kcal
- eiwit 37 g
- koolhydraten 90 g
- vet 17 g