Groentemix met kabeljauw

Visje vanavond? Dit maaltje zet je al in een half uurtje op tafel.

390 kcal

25 min. bereiden

3.3/5

(30)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • hapjespan met deksel


2001 week 12-13 - 2001 week 12-13

januari 2020 - januari 2020

Aan de slag

  1. Boen de champignons schoon en snijd in plakjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en steelaanzet en snijd het vruchtvlees in blokjes. Halveer de grotere bloemkoolroosjes.

  2. Bestrooi de kabeljauwfilets met peper en eventueel zout. Verhit de boter in een grote hapjespan en bak de champignons en paprika 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de bloemkool, peper en eventueel zout toe. Verdeel de kabeljauwfilets tussen de groenten. Stoof in 7 min. gaar.

  3. Bereid ondertussen de groentesaus met het water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. Verdeel de groenten en vis over borden en schenk de groentesaus erover. Serveer met de aardappelpuree.

Wat vond je van dit recept?

Groentemix met kabeljauw

Visje vanavond? Dit maaltje zet je al in een half uurtje op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig