Roerei met andijvie
500 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
3
1 zakje
8
1 zak
3 eetlepels
4 eetlepels
½
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 14-15 - 2001 week 14-15
Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Peterselie fijnhakken. Eieren luchtig kloppen. Eieren mengen met andijvie, bosui, peterselie, eikruiden en zout. In grote koekenpan olie verhitten. Eimengsel toevoegen. Al omscheppend bakken tot ei gestold en gaar is. Intussen brood roosteren. Roerei serveren met geroosterd brood. Lekker met tomatensalade.
Roerei met andijvie

hoofdgerecht
4 personen
500 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Peterselie fijnhakken. Eieren luchtig kloppen. Eieren mengen met andijvie, bosui, peterselie, eikruiden en zout. In grote koekenpan olie verhitten. Eimengsel toevoegen. Al omscheppend bakken tot ei gestold en gaar is. Intussen brood roosteren. Roerei serveren met geroosterd brood. Lekker met tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 bosuitjes
1 zakje verse peterselie
8 eieren (M)
1 zak gesneden andijvie
3 eetlepels eikruiden
0 zout
4 eetlepels olijfolie
½ bruin casinobrood




