Zigeunerschotel
565 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
2
1
75 g
2 schaaltjes
1 theelepel
1 blik
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 16-17 - 2001 week 16-17
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika's wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Ui pellen en snipperen. In koekenpan 50 g boter verhitten en zigeunerschnitzels in ca. 10 minuten gaar bakken. Intussen in braadpan rest van boter verhitten. Ui en paprika ca. 3 minuten bakken. Paprikapoeder toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Tuinerwten in saus toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Schnitzels serveren met rijst en groentemengsel.
Zigeunerschotel

hoofdgerecht
4 personen
565 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika's wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Ui pellen en snipperen. In koekenpan 50 g boter verhitten en zigeunerschnitzels in ca. 10 minuten gaar bakken. Intussen in braadpan rest van boter verhitten. Ui en paprika ca. 3 minuten bakken. Paprikapoeder toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Tuinerwten in saus toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Schnitzels serveren met rijst en groentemengsel.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte rijst
2 rode paprika's
1 ui
75 g boter of margarine
2 schaaltjes kipzigeunerschnitzels
1 theelepel paprikapoeder pikant
1 blik tuinerwten in zoetzure saus
0 zout en peper




