bewaar
Gevulde Hongaarse paprikasoep
Gevulde Hongaarse paprikasoep
bewaar

Gevulde Hongaarse paprikasoep

20 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode paprika's

2 eetlepels

boter of margarine

1 schaaltje

nasi/bamivlees

2 eetlepels

paprikapoeder pikant

1 pak

Hongaarse paprika-crèmesoep

1

Fougasse de Boulogne

1 bekertje

zure room

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten. Vlees in ca. 3 minuten bruin bakken. Paprikapoeder en paprika toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Soep en 1,5 liter water toevoegen. Soep aan de kook brengen en ca. 5 minuten zachtjes laten doorkoken. Intussen brood afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Soep serveren in vier grote kommen met schep zure room en warm brood.