Gevulde Hongaarse paprikasoep

Advertentie
Ingrediënten
- 2 rode paprika's
- 2 eetlepels boter of margarine
- 1 schaaltje nasi/bamivlees (ca. 250 g)
- 2 eetlepels paprikapoeder pikant
- 1 pak Hongaarse paprika-crèmesoep (130 g)
- 1 Fougasse de Boulogne (voorgebakken broodbol)
- 1 bekertje zure room (125 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 225 °C. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten. Vlees in ca. 3 minuten bruin bakken. Paprikapoeder en paprika toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Soep en 1,5 liter water toevoegen. Soep aan de kook brengen en ca. 5 minuten zachtjes laten doorkoken. Intussen brood afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Soep serveren in vier grote kommen met schep zure room en warm brood.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 540 kcal
- eiwit 26 g
- koolhydraten 42 g
- vet 29 g