bewaar
Naanbrood met viscurry
Naanbrood met viscurry
bewaar

Naanbrood met viscurry

25 min. bereiden
45waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 pakjes

naanbrood met gedroogde tomaatjes

1

ui

1

rode paprika

2 schaaltjes

kabeljauwfilet

2 eetlepels

zonnebloemolie

2 zakjes

Korma Curry Base Coriander & Coconut

1 pak

gebroken sperziebonen

Aan de slag

Naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Kabeljauw in stukjes van 2 à 2 1/2 cm snijden. In braadpan olie verhitten. Paprika en ui toevoegen en ca. 2 minuten fruiten. Zakjes korma curry toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. 400 ml water al roerende toevoegen. Sperziebonen toevoegen en geheel ca. 3 minuten op laag vuur laten sudderen. Vis toevoegen en nog ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Curry serveren met naanbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Naanbrood met viscurry

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig