bewaar
Naanbrood met viscurry
Naanbrood met viscurry
bewaar

Naanbrood met viscurry

25 min. bereiden
45waarderingen

Ingrediënten

2 pakjes

naanbrood met gedroogde tomaatjes

1

ui

1

rode paprika

2 schaaltjes

kabeljauwfilet

2 eetlepels

zonnebloemolie

2 zakjes

Korma Curry Base Coriander & Coconut

1 pak

gebroken sperziebonen

Aan de slag

Naanbrood verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Kabeljauw in stukjes van 2 à 2 1/2 cm snijden. In braadpan olie verhitten. Paprika en ui toevoegen en ca. 2 minuten fruiten. Zakjes korma curry toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. 400 ml water al roerende toevoegen. Sperziebonen toevoegen en geheel ca. 3 minuten op laag vuur laten sudderen. Vis toevoegen en nog ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Curry serveren met naanbrood.