bewaar
Ovenschotel met kalfsragout
Ovenschotel met kalfsragout
bewaar

Ovenschotel met kalfsragout

Binnen een half uur op tafel: een ovenschotel met een Italiaans karakter.

15 min. bereiden
15 min. oventijd
347waarderingen

Ingrediënten

4 personen

176 g

aardappelpureemix voor ovenschotel

1

ui

2 el

zonnebloemolie

400 g

Italiaanse roerbakmix

800 g

kalfsragout

300 g

mais in blik

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud 3 liter

Binnen een half uur op tafel: een ovenschotel met een Italiaans karakter.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snipper de ui. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui ca. 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak ca. 2 min. mee. Laat de maïs uitlekken. Voeg de kalfsragout en maïs toe en verwarm mee. Breng op smaak met zout en peper.

3

Vet de ovenschaal in. Schep het ragoutmengsel in de ovenschaal. Dek het geheel af met een laag puree. Gratineer de schaal ca. 15 min. in de oven.

tip

Puree maken

Instructievideo - 03:22 min.