bewaar
Ovenschotel met kalfsragout
Ovenschotel met kalfsragout
bewaar

Ovenschotel met kalfsragout

Binnen een half uur op tafel: een ovenschotel met een Italiaans karakter.

15 min. bereiden
15 min. oventijd
348waarderingen

Ingrediënten

4 personen

176 g

aardappelpureemix voor ovenschotel

1

ui

2 el

zonnebloemolie

400 g

Italiaanse roerbakmix

800 g

kalfsragout

300 g

mais in blik

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud 3 liter

Binnen een half uur op tafel: een ovenschotel met een Italiaans karakter.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snipper de ui. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui ca. 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak ca. 2 min. mee. Laat de maïs uitlekken. Voeg de kalfsragout en maïs toe en verwarm mee. Breng op smaak met zout en peper.

3

Vet de ovenschaal in. Schep het ragoutmengsel in de ovenschaal. Dek het geheel af met een laag puree. Gratineer de schaal ca. 15 min. in de oven.

Puree maken

Instructievideo - 03:22 min.