Macaroni met tomaten-vissaus

Advertentie
Ingrediënten
- 300 g elleboogjesmacaroni
- 1 blikje maïskorrels (300 g)
- 2 blikjes tonijn in olie (à 185 g)
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 pak sugo kruiden (pastasaus 370 g)
- 50 g zwarte olijven zonder pit
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Maïs laten uitlekken. Tonijn laten uitlekken en in kleine stukjes verdelen. Ui en knoflook pellen en snipperen. Olie verhitten in braadpan. Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Saus en maïs toevoegen en ca. 5 minuten meeverwarmen. Intussen olijven in plakjes snijden. Tonijn toevoegen aan saus en ca. 1 minuut meeverwarmen. Saus mengen met macaroni. Op smaak brengen met zout en peper. Over vier borden verdelen en garneren met olijven. Lekker met groene salade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 510 kcal
- eiwit 25 g
- koolhydraten 69 g
- vet 15 g