bewaar
Kruidige haaskarbonades met andijvie
Kruidige haaskarbonades met andijvie
bewaar

Kruidige haaskarbonades met andijvie

30 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

fijngesneden andijvie

4 el

naturel slasaus

675 g

aardappelwafeltjes

4 el

ongezouten roomboter

4

haaskarbonades

30 g

pijnboompitten

75 g

roomkaas kruiden

Dit heb je nodig

  • frituurpan met plantaardige olie

Aan de slag

1

Frituurpan verhitten tot 180 °C. Andijvie in schaal met saus mengen.

2

Aardappelwafeltjes bereiden in frituurpan volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan boter verhitten en karbonades in ca. 8 minuten bruinbakken.

3

In droge koekenpan pijnboompitten ca. 2 minuten roosteren. Karbonades op vier borden leggen. Roomkaas erover verdelen.

4

Aardappelwafeltjes op smaak brengen met zout. Andijviesla bestrooien met pijnboompitten. Karbonades serveren met aardappelwafeltjes en andijviesla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kruidige haaskarbonades met andijvie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig