bewaar
Gegratineerde pasta met kaassaus
Gegratineerde pasta met kaassaus
bewaar

Gegratineerde pasta met kaassaus

25 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 schaaltjes

Buitoni Fagotini con Basilico e Ricotta

zout

peper

2 blikjes

tomatenblokjes

2 kopjes

kaassaus

1 bolletje

mozzarella

Dit heb je nodig

  • ovenschaal, inhoud ca. 2 liter

Aan de slag

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Pasta met zout beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen tomatenblokjes laten uitlekken in zeef. Kaassaus met tomatenblokjes verwarmen. Intussen mozzarella in plakjes snijden. Saus voorzichtig door pasta scheppen. Op smaak brengen met zout en peper en in ovenschaal doen. Kaas in plakjes erover verdelen en in oven in ca. 10 minuten gratineren. Lekker met frisse salade.