bewaar
Pasta met asperge-champignonsaus
Pasta met asperge-champignonsaus
bewaar

Pasta met asperge-champignonsaus

Smaakvolle, romige pasta met maar vijf ingrediënten. Die komt vaker op tafel.

20 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

penne

500 g

verse groene asperges

400 g

salsa ai funghi

250 g

hamreepjes

50 g

geraspte Parmezaanse kaas

Smaakvolle, romige pasta met maar vijf ingrediënten. Die komt vaker op tafel.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Was de asperges. Snijd de houtachtige uiteinden van de onderkant af en de rest in stukjes van ca. 3 cm. Kook de asperges in ca. 8 min. beetgaar.

2

Meng de pasta, asperges, saus en hamreepjes, verwarm goed. Verdeel over de borden en bestrooi met geraspte kaas. Lekker met groene salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met asperge-champignonsaus

Smaakvolle, romige pasta met maar vijf ingrediënten. Die komt vaker op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig