bewaar
Broccolischnitzel met gele rijst
Broccolischnitzel met gele rijst
bewaar

Broccolischnitzel met gele rijst

20 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

gele rijst

1 zak

panklare sperziebonen

zout en peper

3

bosuitjes

25 g

boter of margarine

2 schaaltjes

Tivall broccolischnitzel

½ flesje

bieslooksaus

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen in ca. 7 minuten beetgaar koken in weinig water met zout. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In koekenpan boter verhitten. Broccolischnitzels in ca. 5 minuten goudbruin bakken, af en toe keren. Bosui door bieslooksaus scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Rijst afgieten, 5 minuten laten staan en sperziebonen door rijst scheppen. Rijst direct serveren met schnitzels en bieslook-bosuisaus.