Broccolischnitzel met gele rijst

Advertentie
Ingrediënten
- 1 pak gele rijst (325 g)
- 1 zak panklare sperziebonen (500 g)
- zout en peper
- 3 bosuitjes
- 25 g boter of margarine
- 2 schaaltjes Tivall broccolischnitzel (met Goudse kaas a ca. 220 g)
- ½ flesje bieslooksaus (a 250 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen in ca. 7 minuten beetgaar koken in weinig water met zout. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In koekenpan boter verhitten. Broccolischnitzels in ca. 5 minuten goudbruin bakken, af en toe keren. Bosui door bieslooksaus scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Rijst afgieten, 5 minuten laten staan en sperziebonen door rijst scheppen. Rijst direct serveren met schnitzels en bieslook-bosuisaus.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 715 kcal
- eiwit 20 g
- koolhydraten 86 g
- vet 33 g