bewaar
Gesmoorde venkel met zeewolffilet
Gesmoorde venkel met zeewolffilet
bewaar

Gesmoorde venkel met zeewolffilet

25 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

A-partjes

2

rode uien

3

venkelknollen

75 g

boter of margarine

2 schaaltjes

zeewolffilet

zout en peper

2 eetlepels

bloem

4 eetlepels

koksroom

Aan de slag

Aardappelpartjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen, halveren en in halve ringen snijden. Venkel schoonmaken en in repen snijden. In braadpan 50 g boter smelten. Ui en venkel hierin ca. 20 minuten afgedekt zachtjes verhitten. Intussen vis bestrooien met zout en peper en door bloem wentelen. Rest van boter verhitten en vis aan beide zijden in ca. 4 minuten bakken. Koksroom door gesmoorde groenten roeren en op smaak brengen met zout en peper. Vis serveren met aardappelpartjes en groenten.