bewaar
Romige schorseneren met varkensfiletlapjes
Romige schorseneren met varkensfiletlapjes
bewaar

Romige schorseneren met varkensfiletlapjes

Oudhollandse groente in een nieuw jasje: gebakken in room en geserveerd met aardappelkroketjes.

25 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

varkensfiletlapjes

450 g

aardappelkroketjes

680 g

schorseneren

125 g

crème fraîche

30 g

ongezouten roomboter

15 g

verse peterselie

Dit heb je nodig

  • frituurpan

Oudhollandse groente in een nieuw jasje: gebakken in room en geserveerd met aardappelkroketjes.

Aan de slag

1

Zet de frituurpan aan. Bestrooi de varkensfiletlapjes met peper en zout. Frituur de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Giet ondertussen de schorseneren af. Doe de crème fraîche in een pan. Voeg de schorseneren toe en verwarm zachtjes. Verhit de boter in een koekenpan. Bak de varkensfiletlapjes in ca. 7 min. rondom bruin en gaar.

3

Snijd de peterselie fijn en garneer de schorseneren ermee. Serveer de filetlapjes met de aardappelkroketjes en de romige schorseneren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige schorseneren met varkensfiletlapjes

Oudhollandse groente in een nieuw jasje: gebakken in room en geserveerd met aardappelkroketjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig