Romige schorseneren met varkensfiletlapjes
Oudhollandse groente in een nieuw jasje: gebakken in room en geserveerd met aardappelkroketjes.
605 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4
450 g
680 g
125 g
30 g
15 g
Dit heb je nodig
frituurpan
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 40-41 - 2001 week 40-41
Zet de frituurpan aan. Bestrooi de varkensfiletlapjes met peper en zout. Frituur de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet ondertussen de schorseneren af. Doe de crème fraîche in een pan. Voeg de schorseneren toe en verwarm zachtjes. Verhit de boter in een koekenpan. Bak de varkensfiletlapjes in ca. 7 min. rondom bruin en gaar.
Snijd de peterselie fijn en garneer de schorseneren ermee. Serveer de filetlapjes met de aardappelkroketjes en de romige schorseneren.
Romige schorseneren met varkensfiletlapjes
Oudhollandse groente in een nieuw jasje: gebakken in room en geserveerd met aardappelkroketjes.

hoofdgerecht
4 personen
605 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Zet de frituurpan aan. Bestrooi de varkensfiletlapjes met peper en zout. Frituur de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet ondertussen de schorseneren af. Doe de crème fraîche in een pan. Voeg de schorseneren toe en verwarm zachtjes. Verhit de boter in een koekenpan. Bak de varkensfiletlapjes in ca. 7 min. rondom bruin en gaar.
Snijd de peterselie fijn en garneer de schorseneren ermee. Serveer de filetlapjes met de aardappelkroketjes en de romige schorseneren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 varkensfiletlapjes
450 g aardappelkroketjes
680 g schorseneren
125 g crème fraîche
30 g ongezouten roomboter
15 g verse peterselie
Dit heb je nodig
frituurpan




