bewaar
Romige schorseneren met varkensfiletlapjes
Romige schorseneren met varkensfiletlapjes
bewaar

Romige schorseneren met varkensfiletlapjes

Oudhollandse groente in een nieuw jasje: gebakken in room en geserveerd met aardappelkroketjes.

25 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

varkensfiletlapjes

450 g

aardappelkroketjes

680 g

schorseneren

125 g

crème fraîche

30 g

ongezouten roomboter

15 g

verse peterselie

Dit heb je nodig

  • frituurpan

Oudhollandse groente in een nieuw jasje: gebakken in room en geserveerd met aardappelkroketjes.

Aan de slag

1

Zet de frituurpan aan. Bestrooi de varkensfiletlapjes met peper en zout. Frituur de aardappelkroketjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Giet ondertussen de schorseneren af. Doe de crème fraîche in een pan. Voeg de schorseneren toe en verwarm zachtjes. Verhit de boter in een koekenpan. Bak de varkensfiletlapjes in ca. 7 min. rondom bruin en gaar.

3

Snijd de peterselie fijn en garneer de schorseneren ermee. Serveer de filetlapjes met de aardappelkroketjes en de romige schorseneren.