Mascarpone met bosvruchten
570 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 blikje
6 eetlepels
1 cup
2 zakjes
75 g
Dit heb je nodig
keukenmachine
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 42-43 - 2001 week 42-43
Taartvulling mengen met port en in vier coupes scheppen. Mascarpone losroeren met vanillesuiker. Mascarpone op bosvruchten scheppen. Reep grof raspen (met keukenmachine). Mascarpone dik bestrooien met chocolade.
Mascarpone met bosvruchten

nagerecht
4 personen
570 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Taartvulling mengen met port en in vier coupes scheppen. Mascarpone losroeren met vanillesuiker. Mascarpone op bosvruchten scheppen. Reep grof raspen (met keukenmachine). Mascarpone dik bestrooien met chocolade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 blikje vlaaivulling bosvruchten
6 eetlepels rode port
1 cup mascarpone
2 zakjes vanillesuiker
75 g chocoladereep
Dit heb je nodig
keukenmachine




