bewaar
Gebakken visjes in de zee
Gebakken visjes in de zee
bewaar

Gebakken visjes in de zee

20 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

courgettes

1 pak

aardappelpuree à la minute

2 eetlepels

zonnebloemolie

zout en peper

2 schaaltjes

gebakken visfiguurtjes

tomatenketchup

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 180 °C of gasovenstand 3. Courgettes wassen en in dunne reepjes snijden. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan olie verhitten en courgettereepjes ca. 3 minuten bakken. Bestrooien met zout en peper. Visfiguurtjes in ca. 6 minuten verwarmen in de oven. Puree over de helft van vier borden verdelen en met vork 'golven' maken. Visfiguurtjes in de 'zee' leggen. Courgettereepjes als 'zeewier' over borden verdelen. Serveren met tomatenketchup.