Ingrediënten
4 personen
2
courgettes
1 pak
aardappelpuree à la minute
2 eetlepels
zonnebloemolie
zout en peper
2 schaaltjes
gebakken visfiguurtjes
tomatenketchup
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 180 °C of gasovenstand 3. Courgettes wassen en in dunne reepjes snijden. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan olie verhitten en courgettereepjes ca. 3 minuten bakken. Bestrooien met zout en peper. Visfiguurtjes in ca. 6 minuten verwarmen in de oven. Puree over de helft van vier borden verdelen en met vork 'golven' maken. Visfiguurtjes in de 'zee' leggen. Courgettereepjes als 'zeewier' over borden verdelen. Serveren met tomatenketchup.
Gebakken visjes in de zee

hoofdgerecht
null personen
555 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 180 °C of gasovenstand 3. Courgettes wassen en in dunne reepjes snijden. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan olie verhitten en courgettereepjes ca. 3 minuten bakken. Bestrooien met zout en peper. Visfiguurtjes in ca. 6 minuten verwarmen in de oven. Puree over de helft van vier borden verdelen en met vork 'golven' maken. Visfiguurtjes in de 'zee' leggen. Courgettereepjes als 'zeewier' over borden verdelen. Serveren met tomatenketchup.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 courgettes
1 pak aardappelpuree à la minute
2 eetlepels zonnebloemolie
0 zout en peper
2 schaaltjes gebakken visfiguurtjes
0 tomatenketchup