bewaar
Pesto-aardappelen & sperziebonen
Pesto-aardappelen & sperziebonen
bewaar

Pesto-aardappelen & sperziebonen

Traditioneel AGV'tje.

25 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

slavinken

2 el

gedroogde Italiaanse kruiden

5 el

traditionele olijfolie

1 kg

vastkokende aardappel

600 g

verse sperziebonen

1

ui

2 el

verse bieslook

4 el

koelverse Italiaanse pestodressing

Traditioneel AGV'tje.

Aan de slag

1

Rol de slavinken door de Italiaanse kruiden. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak het vlees in 18 min. zachtjes gaar. Schil de aardappelen en snijd in plakken. Kook ze vervolgens in 12 min. gaar. Maak de sperziebonen schoon en kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar.

2

Snipper de ui en snijd de bieslook fijn. Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de uisnippers 3 min. Voeg de sperziebonen en de bieslook toe. Meng de pestodressing door de aardappelen. Serveer met de slavinken en de sperziebonen.