Pes­to-aard­ap­pe­len & sper­zie­bo­nen

Traditioneel AGV'tje.

(33) waardeer
hoofdgerecht Traditioneel AGV'tje. 4 personen
3 33

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rol de slavinken door de Italiaanse kruiden. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak het vlees in 18 min. zachtjes gaar. Schil de aardappelen en snijd in plakken. Kook ze vervolgens in 12 min. gaar. Maak de sperziebonen schoon en kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar.
  2. Snipper de ui en snijd de bieslook fijn. Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de uisnippers 3 min. Voeg de sperziebonen en de bieslook toe. Meng de pestodressing door de aardappelen. Serveer met de slavinken en de sperziebonen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 885 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 65 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Pesto-aardappelen & sperziebonen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pes­to-aard­ap­pe­len & sper­zie­bo­nen

1
1
  • 4 slavinken
  • 2 el gedroogde Italiaanse kruiden
  • 3 el traditionele olijfolie

Rol de slavinken door de Italiaanse kruiden. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak het vlees in 18 min. zachtjes gaar.

2
2
  • 1 kg vastkokende aardappel
  • 600 g verse sperziebonen

Schil de aardappelen en snijd in plakken. Kook ze vervolgens in 12 min. gaar. Maak de sperziebonen schoon en kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar.

3
3
  • 1 ui
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 2 el verse bieslook

Snipper de ui en snijd de bieslook fijn. Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de uisnippers 3 min. Voeg de sperziebonen en de bieslook toe.

4
4
  • 4 el koelverse Italiaanse pestodressing

Meng de pestodressing door de aardappelen. Serveer met de slavinken en de sperziebonen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.