bewaar
Schnitzel met knoflookboontjes
Schnitzel met knoflookboontjes
bewaar

Schnitzel met knoflookboontjes

20 min. bereiden
56waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 el

olijfolie

2

uien

1 voordeelzak

Toscaanse aardappelpartjes

300 g

varkensschnitzel

1 voordeelzak

gebroken sperziebonen

2 tenen

knoflook

1 tl

munt

Aan de slag

1

Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de uien 1 min. Voeg de aardappelpartjes toe en bak deze in 8-10 min. goudbruin en gaar, schep regelmatig om. Verhit 2 el olie in een koekenpan. Bestrooi de schnitzels met peper en zout en bak ze in 8 min. aan beide kanten goudbruin en net gaar.

2

Kook de sperziebonen in weinig water met wat zout 5 min. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de sperziebonen in 2-3 min. beetgaar. Voeg de knoflook en de munt toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de aardappelpartjes en de schnitzels over 4 borden en schep er de knoflookboontjes bij.