bewaar
Schnitzel met knoflookboontjes
Schnitzel met knoflookboontjes
bewaar

Schnitzel met knoflookboontjes

20 min. bereiden
57waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 el

olijfolie

2

uien

1 voordeelzak

Toscaanse aardappelpartjes

300 g

varkensschnitzel

1 voordeelzak

gebroken sperziebonen

2 tenen

knoflook

1 tl

munt

Aan de slag

1

Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de uien 1 min. Voeg de aardappelpartjes toe en bak deze in 8-10 min. goudbruin en gaar, schep regelmatig om. Verhit 2 el olie in een koekenpan. Bestrooi de schnitzels met peper en zout en bak ze in 8 min. aan beide kanten goudbruin en net gaar.

2

Kook de sperziebonen in weinig water met wat zout 5 min. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de sperziebonen in 2-3 min. beetgaar. Voeg de knoflook en de munt toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de aardappelpartjes en de schnitzels over 4 borden en schep er de knoflookboontjes bij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Schnitzel met knoflookboontjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig