bewaar
Zomerstoof met vegaworstjes
Zomerstoof met vegaworstjes
bewaar

Zomerstoof met vegaworstjes

25 min. bereiden
57waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 duopak

krieltjes

300 g

sperziebonen

3 el

olijfolie

4 kleine

uien

2

rode paprika's

1 schaal

chipolataworstjes

1 pak

sugo pastasaus

Aan de slag

1

Kook de krieltjes in water met wat zout 12 min., giet af en vang 100 ml kookwater op. Kook de sperziebonen 5 min.

2

Verhit de olie in een wok of braadpan en bak de krieltjes in 10 min. goudbruin en bijna gaar. Voeg de uien, de paprika's en de worstjes toe en roerbak 5 min. Voeg de sperziebonen, de pastasaus en het aardappelkookwater toe en breng aan de kook. Laat 3 min. op laag vuur koken. Breng op smaak met peper en zout.

3

Serveer het gerecht in 4 diepe borden.

tip

algemeenGeef er knapperig gebakken stokbrood bij.