bewaar
Zomerstoof met vegaworstjes
Zomerstoof met vegaworstjes
bewaar

Zomerstoof met vegaworstjes

25 min. bereiden
58waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 duopak

krieltjes

300 g

sperziebonen

3 el

olijfolie

4 kleine

uien

2

rode paprika's

1 schaal

chipolataworstjes

1 pak

sugo pastasaus

Aan de slag

1

Kook de krieltjes in water met wat zout 12 min., giet af en vang 100 ml kookwater op. Kook de sperziebonen 5 min.

2

Verhit de olie in een wok of braadpan en bak de krieltjes in 10 min. goudbruin en bijna gaar. Voeg de uien, de paprika's en de worstjes toe en roerbak 5 min. Voeg de sperziebonen, de pastasaus en het aardappelkookwater toe en breng aan de kook. Laat 3 min. op laag vuur koken. Breng op smaak met peper en zout.

3

Serveer het gerecht in 4 diepe borden.

algemeenGeef er knapperig gebakken stokbrood bij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zomerstoof met vegaworstjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig