Schelpjespasta met kip en tomaat-rucolasalade

Pasta grande met heerlijk zachte stukjes kip en kruidige pastasaus.

590 kcal

25 min. bereiden

3.4/5

(33)

Ingrediënten

Aantal personen

Allerhande Box week 37 2016 - Allerhande Box week 37 2016

Aan de slag

  1. Breng 2 pannen met water aan de kook. Pel ondertussen de uien en snijd fijn. Snijd de kip in stukjes. Verhit 1/2 van de olie in de hapjespan en bak de ui en kip 5 min. Voeg de pastasaus toe en breng al roerend aan de kook. Draai het vuur laag en laat met de deksel op de pan 10 min. zachtjes stoven.

  2. Voeg zodra het water kookt de pasta toe aan een van de pannen met kokend water en kook in 10 min. beetgaar.

  3. Was ondertussen de sperziebonen en verwijder de steelaanzet. Doe zodra het water kookt de sperziebonen in de andere pan, voeg eventueel zout toe en kook in 8 min. beetgaar.

  4. Was en halveer ondertussen de tomaten. Meng met de sla en besprenkel met de rest van de olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  5. Giet de pasta en sperziebonen af. Meng de sperziebonen door de tomatensaus. Verdeel de pasta over diepe borden en schep de saus erop. Serveer de tomaat-rucolasalade erbij.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Wat vond je van dit recept?

Schelpjespasta met kip en tomaat-rucolasalade

Pasta grande met heerlijk zachte stukjes kip en kruidige pastasaus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig