bewaar
Spaghetti met rucolasalade
Spaghetti met rucolasalade
bewaar

Spaghetti met rucolasalade

Werken, eten, sporten: dit is nou zo’n fijn snel-klaar-recept voor een doordeweekse dag.

20 min. bereiden
75waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

2

uien

1

courgette

300 g

rundergehakt

390 g

sugo pastasaus kruiden

150 g

rucola slamelange

75 ml

sladressing balsamico

Werken, eten, sporten: dit is nou zo’n fijn snel-klaar-recept voor een doordeweekse dag.

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, giet af, vang het kookvocht op. Snipper intussen de ui fijn en snijd de courgette in reepjes. Verhit een braadpan zonder boter of olie en bak het gehakt in ca. 4 min. rul en bruin. Voeg de helft van de ui toe en bak 3 min. mee. Voeg de sugo pastasaus en 150 ml kookvocht van de spaghetti toe. Stoof 5 min. met de deksel op de pan.

2

Meng de rucola slamelange met de courgette en de rest van de ui. Schep op het laatst de sladressing erdoor.

3

Verdeel de spaghetti over diepe borden. Schep er de gehaktsaus over. Serveer met de rucolasalade.