bewaar
Spaghetti bolognese met gehakt en tomatensaus
Spaghetti bolognese met gehakt en tomatensaus
bewaar

Spaghetti bolognese met gehakt en tomatensaus

Klassieke Italiaan met lekker veel groente

25 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 tenen

knoflook

500 g

winterpeen

1

courgette

1 el

traditionele olijfolie

300 g

half-om-halfgehakt

500 g

pastasaus kruiden

300 g

volkoren spaghetti

Klassieke Italiaan met lekker veel groente

Aan de slag

Snijd de knoflook fijn. Schil de winterpeen. Snijd de peen en courgette in blokjes van 2 cm. Verhit de olie in een pan. Voeg het gehakt en de knoflook toe en bak op middelhoog vuur 3 min. of tot het gehakt rul is. Voeg de saus en peen toe en stoof het gerecht in 15 min. met de deksel op de pan gaar. Voeg de laatste 8 min. de courgette toe. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel de spaghetti over diepe borden en schep de saus erop.