Ingrediënten
4 personen
400 g
spaghetti
2 el
olijfolie
2
uien
2
rode paprika's
1 bakje
cherry tomaten
1 pot
sugo verdure
2 x 125 g
Bettine chevre frais
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit de olie in een wok en fruit de uipartjes en de paprika 3 min. Voeg de cherrytomaten toe en roerbak 3 min. Roer de sugo verdure erdoor en breng de saus aan de kook. Roer op het laatst de geitenkaas erdoor en warm het gerecht nog even door.
Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en schep de saus erop.
Spaghetti verdure met geitenkaas

hoofdgerecht
4 personen
595 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verhit de olie in een wok en fruit de uipartjes en de paprika 3 min. Voeg de cherrytomaten toe en roerbak 3 min. Roer de sugo verdure erdoor en breng de saus aan de kook. Roer op het laatst de geitenkaas erdoor en warm het gerecht nog even door.
Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en schep de saus erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)400 g spaghetti
2 el olijfolie
2 uien
2 rode paprika's
1 bakje cherry tomaten
1 pot sugo verdure
2 x 125 g Bettine chevre frais