Ingrediënten
4 personen
1 bakje
platte peterselie
1 bakje
verse dille
1 teen
knoflook
2 el
walnoten
2 el
citroen
3 el
olijfolie
Dit heb je nodig
staafmixer
Aan de slag
Pureer met een staafmixer de blaadjes van de peterselie, dille, knoflook en de walnoten. Voeg het citroenrasp, het -sap, olijfolie en 8 el water toe en roer tot een gladde dip. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met bleekselderij of rijstcrackers.
Groene kruidenpesto

bijgerecht
4 personen
175 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Pureer met een staafmixer de blaadjes van de peterselie, dille, knoflook en de walnoten. Voeg het citroenrasp, het -sap, olijfolie en 8 el water toe en roer tot een gladde dip. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met bleekselderij of rijstcrackers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 bakje platte peterselie
1 bakje verse dille
1 teen knoflook
2 el walnoten
2 el citroen
3 el olijfolie
Dit heb je nodig
staafmixer