bewaar
Gegrilde biefstuk met pittige rivierkreeftjessaus
Gegrilde biefstuk met pittige rivierkreeftjessaus
bewaar

Gegrilde biefstuk met pittige rivierkreeftjessaus

15 min. bereiden
89waarderingen

Ingrediënten

1

rode peper

1

rode paprika

3 el

olijfolie extra vierge

1 bakje

koriander

1

limoen

1 bakje

rivierkreeftjes

2 x 2 schalen

biefstukken

Dit heb je nodig

  • grillpan, vijzel

Aan de slag

1

Snijd de rode peper in zeer kleine stukjes. Stamp met de paprika in een vijzel tot puree. Doe de puree in een kom en voeg 2 el olie en de koriander toe. Halveer de limoen en knijp het sap van 1 helft boven de saus uit. Meng goed en breng op smaak met zout. Schep de rivierkreeftjes erdoor.

2

Bestrijk het vlees aan beide kanten met de rest van de olie en bestrooi met peper en zout. Verhit de grillpan en gril het vlees 3-5 min. Keer halverwege. Leg het vlees op een bord, dek af met aluminiumfolie en laat even rusten.

3

Snijd het vlees met een scherp mes schuin in plakken. Serveer met de rivierkreeftjessaus. Lekker met rijst en geroerbakte paksoi.

tip

Vijzelen

Instructievideo - 01:06 min.