Ingrediënten
4 personen
4 el
olijfolie
4
ribkarbonades
1 pak
miehoen
600 g
broccoli
100 g
runderrookvlees
3 el
ketjap manis
1 pot
atjar tjampoer
2
uien
Aan de slag
Verhit 3 el olie in een pan. Bestrooi de karbonades met peper en zout naar smaak en bak ze in 10 minuten gaar, keer regelmatig. Kook de miehoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in water met zout in ca. 4 min. beetgaar en bak het rookvlees 2 min. uit. Giet de miehoen en broccoli af. Verhit de rest van de olie in een wok en voeg de ketjap toe. Voeg de broccoli, de atjar tjampoer, de miehoen, de uien en het rookvlees toe. Meng alle ingrediënten en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over 4 borden en serveer met een karbonade.
Ribkarbonade met zoetzure miehoen

hoofdgerecht
null personen
7680 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 3 el olie in een pan. Bestrooi de karbonades met peper en zout naar smaak en bak ze in 10 minuten gaar, keer regelmatig. Kook de miehoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in water met zout in ca. 4 min. beetgaar en bak het rookvlees 2 min. uit. Giet de miehoen en broccoli af. Verhit de rest van de olie in een wok en voeg de ketjap toe. Voeg de broccoli, de atjar tjampoer, de miehoen, de uien en het rookvlees toe. Meng alle ingrediënten en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over 4 borden en serveer met een karbonade.
algemeen:Recepten winnaar De Tas week 24: Nadia Prins.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)4 el olijfolie
4 ribkarbonades
1 pak miehoen
600 g broccoli
100 g runderrookvlees
3 el ketjap manis
1 pot atjar tjampoer
2 uien