bewaar
Rijstsalade met mais en kaas
Rijstsalade met mais en kaas
bewaar

Rijstsalade met mais en kaas

25 min. bereiden
91waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

300 g

diepvries tuinerwten

2

rode paprika's

250 g

jong belegen kaas 50+

2 el

traditionele olijfolie

1

ui

1 el

gedroogde Italiaanse kruiden

300 g

crispy mais

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de tuinerwten volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg de laatste minuut de paprikareepjes toe. Spoel de groente in een vergiet onder de kraan met koud water af. Laat de rijst in een wijde kom afkoelen, schep regelmatig om.

2

Verhit de olie in een wok en bak de ui goudbruin. Voeg de laatste minuut de Italiaanse kruiden toe. Voeg de ui met het bakvet, de tuinerwten, de paprika, de maiskorrels en de kaas bij de afgekoelde rijst en schep om.