Rundertartaar met rijst en broccoli
560 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
3 el
1 teen
1
4
600 g
1 zak
2 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie en bak de knoflook en ui 1 min.. Voeg de tartaartjes toe en bak ze in ca. 10 min. gaar. Keer regelmatig. Kook ondertussen de broccoli in 4 min. beetgaar. Giet af. Verdeel de rijst over 4 borden. Schep de broccoli en de veldsla ernaast en leg de tartaartjes met de ui erbovenop. Bestrooi het gerecht met de kokos.
- algemeenRecepten winnaar De Tas week 21: Edgar da Costa.
Rundertartaar met rijst en broccoli

hoofdgerecht
4 personen
560 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie en bak de knoflook en ui 1 min.. Voeg de tartaartjes toe en bak ze in ca. 10 min. gaar. Keer regelmatig. Kook ondertussen de broccoli in 4 min. beetgaar. Giet af. Verdeel de rijst over 4 borden. Schep de broccoli en de veldsla ernaast en leg de tartaartjes met de ui erbovenop. Bestrooi het gerecht met de kokos.
algemeen:Recepten winnaar De Tas week 21: Edgar da Costa.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g snelkookrijst
3 el olijfolie
1 teen knoflook
1 ui
4 rundertartaartjes
600 g broccoli
1 zak veldsla
2 el geraspte kokos




