bewaar
Pepertartaarballetjes met rijst en broccoli
Pepertartaarballetjes met rijst en broccoli
bewaar

Pepertartaarballetjes met rijst en broccoli

20 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

snelkookrijst

1

ui

1 schaal

rundertartaar

2 theelepels

knoflookpeper

2 eetlepels

paneermeel

1

ei

3 eetlepels

vloeibare margarine

600 g

broccoli

1 bekertje

crème fraîche

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en fijnsnipperen. Tartaar mengen met ui, knoflookpeper, zout, paneermeel en ei. Van mengsel kleine balletjes vormen. In braadpan margarine verhitten. Balletjes in 10 min. gaar en bruin bakken. Broccoli schoonmaken en in weinig water in 5 min. beetgaar koken. Balletjes uit pan halen en warmhouden. Crème fraîche bij bakvet roeren en 1 min. meeverwarmen. Balletjes met saus, rijst en broccoli serveren. Bord met gemalen knoflookpeper garneren.