bewaar
Provençaals stoofpotje
Provençaals stoofpotje
bewaar

Provençaals stoofpotje

25 min. bereiden
93waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode paprika's

3 eetlepels

olijfolie

1 pak

voorgekookte minikrieltjes

300 g

Provençaalse (gekruide) runderreepjes

1 zak

panklare prei

½ pot

vleesfond

1 zakje

verse peterselie

zout en peper

Aan de slag

Paprika's wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten en krieltjes ca. 3 minuten bakken. Runderreepjes toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Paprika en prei toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Fond toevoegen en ca. 10 minuten zachtjes laten stoven. Peterselie fijn knippen. Stoofpotje op smaak brengen met zout en peper. Bestrooien met peterselie.