Fusilli met groente-kaassaus

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 tenen knoflook
- 500 g fusilli
- 2 el traditionele olijfolie
- 400 g grofgesneden wokgroente
- 1 el gedroogde Italiaanse kruiden
- 210 g vegetarische groenteballetjes
- 500 g passata di pomodoro
- 1 zakje geraspte belegen kaas
Advertentie
Bereiden
- Snipper de knoflook. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de wokgroente 8 min. Voeg de laatste minuut de knoflook toe. Voeg de Italiaanse kruiden, de vegetarische balletjes en de passata toe en breng de saus al roerend aan de kook. Warm de saus 3 min. door en breng op smaak met peper en zout. Roer de helft van de kaas erdoor.
- Verdeel de pasta over borden. Schep de groente-kaassaus erop en serveer met de rest van de kaas.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 620 kcal
- eiwit 33 g
- koolhydraten 72 g
-
vet 22 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Fusilli met groente-kaassaus
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Fusilli met groente-kaassaus
- 2 tenen knoflook
- 500 g fusilli
Snipper de knoflook. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 2 el traditionele olijfolie
- 400 g grofgesneden wokgroente
Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de wokgroente 8 min. Voeg de laatste minuut de knoflook toe.
- 1 el gedroogde Italiaanse kruiden
- 210 g vegetarische groenteballetjes
- 500 g passata di pomodoro
Voeg de Italiaanse kruiden, de vegetarische balletjes en de passata toe en breng de saus al roerend aan de kook.
- 1 zakje geraspte belegen kaas
Warm de saus 3 min. door en breng op smaak met peper en zout. Roer de helft van de kaas erdoor.
Verdeel de pasta over borden. Schep de groente-kaassaus erop en serveer met de rest van de kaas.