bewaar
Volkoren pasta met balletjes
Volkoren pasta met balletjes
bewaar

Volkoren pasta met balletjes

20 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

penne

2 el

traditionele olijfolie

350 g

verse boerensoepgroente

210 g

vegetarische groenteballetjes

500 g

tomaat

2 tenen

knoflook

1 el

gedroogde Italiaanse kruiden

100 g

geraspte oude Goudse kaas 48+

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de volkoren penne beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit in een wok de olie en bak de soepgroenten en groenteballetjes 5 minuten.

3

Voeg de tomatenblokjes, de knoflook en de Italiaanse keukenkruiden toe en roerbak nog ca. 2 minuten. Breng op smaak met zout en peper.

4

Giet de pasta af en schep deze door de groenteroerbak. Strooi er naar smaak geraspte kaas over.