Pepersteak & stamppot

480 kcal

30 min. bereiden

3.1/5

(71)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • grillpan, pureestamper


2010 week 18-19 - 2010 week 18-19

Aan de slag

  1. Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en vang het kookvocht op. Kwast ondertussen de pepersteaks aan beide kanten dun in met wat olie.

  2. Verhit de grillpan voor en rooster hierin de pepersteaks aan beide kanten bruin en vanbinnen rosé in 4 min. per kant. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit de uienringen 2-3 min.

  3. Voeg 25 g kruidenboter toe aan de aardappelen en stamp deze met de pureestamper tot een grove puree, voeg eventueel wat kookwater toe als het te droog is. Schep de andijvie en de uien-ringen erdoor. Leg op elke pepersteak 1 el kruidenboter. Serveer met de andijviestamppot.

Wat vond je van dit recept?

Pepersteak & stamppot

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig