Aard­ap­pe­len met krui­den­dip

(43) waardeer
spaans bijgerecht 6 personen
3 43

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • blender

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe de aardappelen in een pan. Schenk er zoveel water bij dat ze net onder staan. Strooi het zout erover en kook ze in ca. 20-25 min. gaar. Giet af. Laat zonder deksel het vocht op laag vuur in 2-3 min. verdampen.
  2. Pureer ondertussen 3 tenen knoflook, 1 biscotte, de helft van de azijn, de paprika, 1/2 rode peper, de koriander, 1 tl komijn en de helft van de olie in de blender. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Rooster het amandelschaafsel 3 min. in een koekenpan zonder boter of olie en laat afkoelen. Pureer met het paprikapoeder, de resterende knoflook, biscotte, azijn, rode peper, komijn en olie in de blender. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de aardappelen met de 2 soorten dip.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.