bewaar
Rijst met tofugehakt en paddestoelen
Rijst met tofugehakt en paddestoelen
bewaar

Rijst met tofugehakt en paddestoelen

20 min. bereiden
63waarderingen

Ingrediënten

4 personen

275 g

meergranenrijst

2

zoete uien

250 g

kastanjechampignon

4

takjes peterselie

2 el

traditionele olijfolie

180 g

fijngekruid tofu roerbakgehakt

1 el

shoarmakruidenmix

300 g

diepvries fijne tuinbonen

Aan de slag

1

Kook de meergranenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang het kookwater op.

2

Snipper de ui, halveer de champignons en snijd de groene peterselie fijn. Verhit de olie in een wok en fruit de uien goudbruin. Voeg de champignons toe en roerbak tot ze vocht loslaten. Roer het tofugehakt en de shoarmakruiden erdoor.

3

Voeg de tuinboontjes en 100 ml kookwater toe en stoof met de deksel op de pan ca. 5 min., schep regelmatig om. Voeg de rijst en de peterselie toe.