bewaar
Mihoen met kip-kokossaus
Mihoen met kip-kokossaus
bewaar

Mihoen met kip-kokossaus

25 min. bereiden
88waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaal

kipfilet

3 el

olie

1 pak

mihoen

2

uien

1

winterpeen

1

komkommer

1 pakje

kokosmelk

50 g

gezouten pinda's

Aan de slag

1

Dep de kipfilets droog met keukenpapier. Verhit 2 el olie in een wok en bak de kipfilets rondom goudbruin en gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Neem de kipfilets uit de wok. Schep de uien en de winterpeen in het bakvet en roerbak 3 min. Voeg de komkommer en de kokosmelk toe en breng aan de kook. Snijd de kipfilets in plakken en voeg toe. Warm nog even door.

3

Schep de mihoen om met 1 el olie en verdeel over 4 diepe borden. Schep de kip-kokossaus erop, strooi de pinda's erover.